Loading Laddar...
 

Fordon

   

 

Vi Kör med Volkswagen Golf Sportscombi

Bilarna har BlueMotion Tecnologies, optimerade tekniska lösningar som minskar CO2 utsläppen och är klassade som miljöbilar.
Vi använder Foxguard Alkolås i våra bilar!

Gå till Volkswagens hemsida.

 

 

 

Vår cykel för klass A obegränsad och obegränsad klass A2
BMW F800R

Många anser att det är bara så här en motorcykel kan se ut... Det är inte alla som tycker det är fräckt med en kåpa eller att man gömmer motorn, som oftast är väldigt vackert tillverkad, under en massa plastkåpor. Som förare sitter du upprätt och komfortabelt. Med en sadelhöjd på 800 mm men samtidigt en ganska smal sadel är den lätt att nå ned på. Denna cykel har mycket fina vägegenskaper samt är utrustad med ABS-bromsar. Den har katalysator vilket är positivt ur miljöhänsyn. Här samsas säkerhet och modern teknik! I begränsad A2 version 34 hk, som obegränsad 87 hk.

Vår mc-lärare kör givetvis mc själv under mc-lektionerna! Vi använder oss av sk Bluethooth kommunikations system som är dubbelriktat
(lärare och elev kan tala med varandra), Ger effektivare utbildning!
Som elev så är det lättare att lära sig när du har en lärare som själv kör mc. Det är enkelt att demonstrera, många övningar börjar med att man som elev ligger bakom läraren och kan då lätt se hur övningen ska gå till.